Cum să alegeți ATV-ul?


Cel mai interesant și cel mai de dorit tip de transport pentru aproape întregul bărbat este ATV. Interesant este că aceasta nu este doar o jucărie pentru prima dată, ci și o formă practică de transport. La urma urmei, el este un înlocuitor destul de bun pentru o mașină, mai ales dacă nu există fonduri pentru ea. Dar pe piața modernă există sute de modele diferite cu configurații diferite. Prin urmare, este important să știți cum să alegeți o ATV pentru a nu pierde bani. Aici, trebuie imediat să decideți pentru ce aveți nevoie de o bicicletă quad, pentru călătorii obișnuite în țară sau pentru a merge la pistă și a efectua tot felul de trucuri.
Ce ATV — ul a alege pentru viata de zi cu zi?
Aici puteți folosi un ATV combinat, care combină capacitățile unui SUV, care la rândul său vă permite să vă udați pe orice drum în orice vreme și sezon. La fel ca și aterizarea pe motociclete, care asigură compactarea și mobilitatea unui SUV.
Anvelopele de anvelope puteți alege în funcție de stilul de conducere. De exemplu, dacă conduceți exclusiv pe asfalt gol, atunci absolut nu aveți nevoie de trepte agresive, anvelopele aproape netede sunt perfecte pentru acest stil.
Ce ATV — ul a alege pentru off-road?
În acest caz, aveți cu siguranță nevoie de anvelope cu trepte destul de mari, care sunt proiectate pentru a captura solul moale. Un protector agresiv vă poate ajuta în vremea ploioasă și veți fi siguri că nu veți rămâne blocați nicăieri. Suspensia este din nou aleasă în principal pentru stilul de conducere. O suspensie mai groasă este proiectată pentru drumuri netede, iar datorită micului curs al arcului nu veți pierde în viteză. În consecință, izvorul moale vă va oferi o plimbare confortabilă, indiferent cât de rău este drumul.
O altă componentă foarte importantă și una dintre cele mai importante este corpul ATV-ului însuși. Există multe varietăți de sport, care sunt la fel de ușoare și nu au nimic inutil, cum ar fi trunchiul. Există, de asemenea, SUV-uri fără greutate în exces, dar deja cu un trunchi de pe partea din față și din spate, precum și o suspensie mare. Această bicicletă quad poate fi atribuită versiunii urbane. Există, de asemenea, modele cu acoperișuri și ceva similar cu pickups (același trunchi).
Deci, trebuie să decideți exact ce doriți. În cazul ATV-ului care va călători pe un drum plat, atunci nu ar trebui să fie foarte greu, cu o suprafață mică, precum și cu amortizoare dure. Apoi, consumul de combustibil va fi minim. Dacă doriți să conduceți numai pe teren, atunci aveți nevoie de un amortizor mare de șoc, de o suprafață de rulare cu captarea de sol moale, precum și de o greutate relativ mică a quad ului în sine. Știind toate aceste momente cum să alegi o bicicletă quad, va fi mult mai ușor pentru tine să hotărăști alegerea lui.